İş Bankası’ndan 31 Mayıs’a Kadar Faizsiz Kredi Müjdesi!

İş Bankası’ndan 31 Mayıs’a Kadar Faizsiz Kredi Müjdesi!
Merkez Bankası’nın faiz artırımına gitmesiyle beraber bankalar da kredi faizlerini artırınca nakde sıkışanlar faizsiz kredi veren bankaları araştırmaya başladı. Bu kapsamda, İş Bankası’ndan faizsiz kredi müjdesi geldi. İşte detaylar…

Merkez Bankası’nın son bir yıldır uyguladığı faiz politikası nedeniyle faizler yüzde 6’ya dayandı. Hal böyle olunca, nakde sıkışan ve kredi çekmek isteyen vatandaşlar da bankaların yüzde 6’ya dayanan kredi faizleriyle karşılaştı. Bu nedenle, herkes bankaların faizsiz kredi fırsatlarını araştırırken, bankalar da bünyelerine yeni müşteri çekmek amacıyla yeni müşterilerine faizsiz kredi imkânı sunacağını duyurdu.

Faizsiz kredi hamlesine katılan bankalardan biri de İş Bankası oldu. İş Bankası, yeni müşterilerine 25 bin liraya kadar yüzde sıfır faizli kredi fırsatı sağlayacağını paylaştı. Buna göre, İşCep’ten İş Bankası müşterisi olanlar 25 bin liraya varan faizsiz taksitli nakit avans olanağına sahip olacak.

İş Bankası, söz konusu kampanyanın mayıs ayı kapsamında düzenlendiğini açıklayarak faizsiz kredi fırsatından yararlanmak isteyenler için son başvuru tarihinin 31 Mayıs olduğunu ve bu nedenle vatandaşların acele etmesi gerektiğini duyurdu.

c9jv0qca10gnzj2ou8dtca-removebg-preview.png

İŞ BANKASI FAİZSİZ KREDİ KAMPANYA DETAYLARI

Faizsiz Taksitli Nakit Avans 2-3 (dahil) ay vade için geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 lira ile 25 bin lira arasında olacak.

Sadece İşCep ve Maximum Mobil kanallarından kullanım sağlanabilecek. Kullanılabilecek Taksitli Nakit Avans tutarı, bir takvim ayında müşteri limitinin yüzde 25’i kadar, en fazla 25 bin lira sınırlandırıldı.

Kampanya kapsamında tanımlanan faizsiz taksitli nakit avans tutarı, azami 2 seferde ve toplamda tanımlanan tutarı geçmeyecek şekilde kullanılabilecek. 2-3 (dahil) aydan farklı vadelerde ve 25 bin lira üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ